Web Analytics
FAQ / Veel gestelde vragen
Hoe actueel is de App?

Wij werken elke dag wel even aan de App. Tussen het werken door want wij zijn met alleen vrijwiligers. Dan verwerken wij actuele informatie, doorgegeven wijzigingen of voegen informatie toe die wij ontvangen van andere stedelingen. Je ziet bij het openen (als je de App tenminste een keer afsgesloten hebt) een melding dat er een data update is. Als je op 'Oké' drukt dan heb je de meest actuele informatie in de App staan.

Wij zijn eigenaar van een  pand in de binnenstad dat de status, gemeente/rijksmonument heeft. Kan ik deze ook laten intekenen met of zonder drukpunt of met alleen een landingspagina in de app.

Jazeker kan dat. Onze tekenaar Michiel moet dan wel een aantal goede foto's krijgen en gaat daarna aan de slag. Het intekenen van een normaal pand zoals hiernaast kost honderd piek (€100 totaal). Maar het is handig om het even te checken door contact op te nemen met ons. Stuur een whatsapp bericht of mail naar info@vestingstadgrave.nl

Ik ben ondernemer en wil graag meedoen aan de App, maar bevind me buiten het centrum van de Vestingstad?

Geen probleem, je kan gewoon meedoen. Meld je jezelf aan via het formulier: meedoen.vestingstadgrave.nl en de rest volgt vanzelf. 
Je krijgt dan een eigen landingspagina met login. Deze wordt dan gekoppeld aan de categorieen en verschijnt in de App van Vestingstad Grave en Vrijstaat Land van Ravenstein.

De kosten bedragen een tientje (€10,00) per maand.

Wij hebben 3 verschillende activiteiten, kunnen we die onderbrengen bij 1 drukpunt?

Je kan meerdere landingspagina's laten aanmaken naast die behoort bij het drukpunt. De pagina die verschijnt bij het drukpunt is dan een verzamelpagina, die vervolgens doorlinks opneemt naar de andere pagina's.

  • We kunnen de verschillende activiteiten of winkels ook aan verschillende categorieen koppelen.
  • De kosten voor per set van 1 tot 3 extra landingspagina's bedragen €5,00 per maand extra. Naast de vaste kosten van een drukpunt (€10,00 per maand).

voorbeeld:
Zie b.v. op drukpunt evenementen/loswal.

Hoe kan ik deze App en de activiteiten van de werkgroep ondersteunen?

Tuurlijk! Graag zelfs.. We hebben zoveel plannen nog uit te voeren. We kunnen daarbij de hulp gebruiken van vrijwilligers die het net zo leuk vinden als wij om meer toeristen naar Grave te trekken en ze een fantastische ervaring mee te geven. Stuur ons een whats app, email of trek één van ons aan de jas!

Wat zijn de kosten om deel te nemen aan de App en daarin zichtbaar te zijn?

Het is heel simpel de kosten zijn een tientje (€10,00) per maand. WIj factureren de resterende maanden tot aan het nieuwe jaar en daarna krijg je voor het volgend jaar een nieuwe factuur. De opzegtermijn is 1 maand. Wil je speciale dingetjes, laat het dan ons weten? Bijna alles kan gemaakt worden, het zijn hele slimme jongens die developers achter deze App.

Wat zijn de doelstellingen van Stichting Vestingstad Grave?

Dat is een goede vraag! Wij zijn enthousiaste Graafse inwoners die erg trots zijn op de stad en haar historie. Daarom vinden we dan ook dat iedereen mag weten wat voor een moois de vestingstad zoal te bieden heeft! Gezellig shoppen, wandelen en bourgondisch vertoeven. 

In de statuten van de stichting hebben we het nog eens officieel en plechtig benoemd:
Het bevorderen en stimuleren van het toerisme in de Vestingstad Grave en in het Land van Cuijk, alsmede het ontwikkelen van programma's, het beleefbaar maken en presenteren van het cultureel en landschappelijk erfgoed in de Vestingstad Grave en haar omgeving.

O ja, en we doen dat met een beetje humor en een ludieke knipoog naar de historische positie van de Vestingstad Grave in t Land van Cuijk. 

© STICHTING vestingstad grave

Delen