Web Analytics
Het bestuur van Vestingstad Grave wenst alle goeds voor 2023!

Het bestuur van Vestingstad Grave wenst alle goeds voor 2023!

11-1-2022

We zitten alweer een ruime week in het het nieuwe jaar en hebben bijna iedereen een gelukkig en gezond 2023 toegewenst. Ook een moment om even terug te kijken naar 2022, waar de App 'Vestingstad Grave' het licht heeft gezien! In de App meer dan 600 pagina's met informatie, foto's, filmpjes en geluidsfragmenten. Loop eens met oortjes in de audio tour en leer over de geschiedenis van Grave of boek een stadsgids die de verhalen over Grave  nog meer kleur geven. Het komend jaar gaan we samen met de aangesloten ondernemers nog meer van ons laten horen. Dat doen we niet alleen maar samen met de vele vrijwilligers die Grave een warm hart toedragen. Wij wensen u allen heel veel plezier in 2023 en gaan u zeker ontmoeten!

De rest van de nieuwsbrief vind door op deze link te klikken: We zitten alweer een ruime week in het het nieuwe jaar en hebben bijna iedereen een gelukkig en gezond 2023 toegewenst. Ook een moment om even terug te kijken naar 2022, waar de App 'Vestingstad Grave' het licht heeft gezien! In de App meer dan 600 pagina's met informatie, foto's, filmpjes en geluidsfragmenten. Loop eens met oortjes in de audio tour en leer over de geschiedenis van Grave of boek een stadsgids die de verhalen over Grave  nog meer kleur geven. Het komend jaar gaan we samen met de aangesloten ondernemers nog meer van ons laten horen. Dat doen we niet alleen maar samen met de vele vrijwilligers die Grave een warm hart toedragen. Wij wensen u allen heel veel plezier in 2023 en gaan u zeker ontmoeten!

De rest van de nieuwsbrief vind je door op deze link te klikken: https://mailchi.mp/vestingstadgrave.nl/nieuws-update-jan23

Het Bestuur van
Stichting Vestingsstad Grave, Hoofdstad van het Cuijkse Land.

© STICHTING vestingstad grave

Delen