Web Analytics
Stadswandelingen
Stadswandeling door vestingstad Grave
Stadswandelingen

Stadswandeling door vestingstad Grave

10-7-2023

Geen vestingstad is zo vaak veroverd en belegerd als Grave. Het is dan ook een klein wonder dat er zoveel moois van over is.

Verken de stad te voet onder begeleiding van een gids van het Toeristisch Informatiepunt Grave. Onze enthousiaste gidsen leiden je rond en delen graag de rijke geschiedenis van deze vestingstad met je. Elk bijzonder gebouw heeft zijn eigen verhaal, waar de gids persoonlijke anekdotes aan toevoegt.
Van 1 juli tot 1 oktober kun je elke dinsdag- en zaterdagmiddag deelnemen aan een stadswandeling met een gids. We vertrekken vanaf het Toeristisch Informatiepunt, gevestigd in het oude raadhuis aan Hoofdwagt 2 in Grave. De kosten bedragen € 4,50 per persoon, en kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis deelnemen.
Vooraf aanmelden is gewenst. Je kunt telefonisch contact opnemen via 0486-870067 of een e-mail sturen naar info@gravetoerisme.nl.

Wil je op een ander moment de stad ontdekken? Haal dan een routebeschrijving op bij het Toeristisch Informatiepunt of download de Vestingstad Grave-app. Hiermee kun je zelfstandig door de vesting wandelen en genieten van veel informatie, leuke routes en foto's.

© STICHTING vestingstad grave

Delen